Formål

Dansk Dynamit er en åben platform, hvor du har mulighed for at dele dine idéer, din viden og din inspiration. Dansk Dynamit fungerer som et netværk for designinteressede, og med et fokus på design som et bredt begreb, beskæftiger Dansk Dynamit sig med det meste, der kan bære mærkatet ‘design’.

Dansk Dynamits formål er at styrke eksponereringen af det danske væktslag indenfor designlandskabet, hvorfor Dansk Dynamit vil fungere som mødepunktet mellem den danske designverdens poler. Dansk Dynamits overordnede mål er at styrke kompetencer, skabe nye samarbejder, øge videns- og inspirationsdeling samt forstærke Danmarks overordnede kommunikation af design.

Dansk Dynamit tror på det kollektive stærke fællesskab, og er derfor en åben platform med plads til mangfoldighed, vidensdeling og kreativitet samt et stærkt sammenhold. Dansk Dynamits redaktion tror på brugercentreret design, og udvikler platformen ud fra en forståelse af Dansk Dynamits brugeres behov og aktiviteter.

Introduktion

Hvad enten du beskæftiger dig med design til dagligt, eller blot synes det er et interessant område, så inviterer dig til at blive bruger. Som bruger har du mulighed for at dele viden, idéer eller inspiration gennem Dansk Dynamits posts.

Hvad enten du mest er til at dele posts, skrive kommentarer eller sludre, kan du på din profil kontinuerligt se, hvad du har deltaget med og i. Din profil kan samtidig blive din indgangsvinkel skulle du udbyde din arbejdskraft via Dansk Dynamits annoncer. Gennem Dansk Dynamits annoncer kan du også slå en ledig plads i dit kontorfællesskab op, eller udleje dit atelier.

Som virksomhed har I mulighed for at tage brug af Dansk Dynamits jobopslag. Her har I mulighed for at nå ud til vækstlaget af Danmarks designlandskab.

Kontakt

Kontakt os på info@forum.forum.danskdynamit.com. Eftersom det er åbent for alle at skrive på Dansk Dynamit, poster vi ikke pressemeddelelser.