Anbefal nogle Sublime packages


(Casper Overgaard) #1

Jeg skal have opdateret mine Sublime Text skills, og i den forbindelse leder jeg efter nogle nye og anbefalelsesværdige packages, der kan gøre mit liv nemmere.
P.t. bruger jeg kun emmet og diverse syntax opdateringer.

Så har du hørt om og/eller erfaring med nogle gode packages, så fyr endelig løs med dem her :loudspeaker: :slight_smile:


(Oskar) #2

Her er i hvert fald to jeg bruger meget.

BetterFindBuffer goer det muligt at bruge keyboard shortcuts i search results. Meget handy.

SublimeLinter3 er naermest uundvaerlig og viser dig eventuelle linting errors i din kode live. Det kraever lige, at du saetter det op med de linters, du nu vil bruge. F.eks. sammen med XO og SublimeLinter-contrib-stylelint.

SideBarEnhancements giver commands til at rename, move, delete, duplicate osv. på filer.

Men de bedste features i Sublime er maaske cmd+p, cmd+shift+p, cmd+r og cmd+d.


(Anders Udesen Nysom) #3

Jeg synes BracketHighlighter er vildt lækkert hvis man skriver meget Javascript. Det gør det nemmere at overskue hvor scopes starter og slutter.

Og så synes jeg også EditorConfig er et must have hvis man arbejder i teams. Godt nok skal man lave en konfiguration, men så sikrer man at alle på teamet overholder nogle standarder.


(Casper Overgaard) #4

Ok cool – nogle gode standard bud på en editorconfig?


(Oskar) #5

Tjek http://editorconfig.org/ — det vigtigste er, at du definerer tabs eller spaces. Min ser normalt sådan ud: https://github.com/oskarrough/rough/blob/master/.editorconfig