Art talk | benandsebastian: Crafting Doubt


(Statens Værksteder for Kunst) #1

På Statens Værksteder for Kunst har vi indledt en serie af talks om håndværket i kunsten, hvori benandsebastian indgår med en præsentation af og en snak omkring deres arbejde og kunstneriske processer d. 4. november 2019 kl 16.30.

Kunstnerduoen Ben Clement og Sebastian de la Cour under navnet, benandsebastian, betragter deres kunstneriske output som en måde at udforske tvivlens potentiale inden for rammerne af materiel kultur.

Deres arbejde former sig som en konstant diskussion om paradokser og ”huller” i tankeprocesser, der materialiserer sig i kunstneriske installationer, arkitektoniske fragmenter og institutionelle møbler. Et eksempel på dette er deres igangværende værk, Museum of Nothing, der fungerer som en serie af parasitlignende indgreb i kunstinstitutioner, som bl.a. involverer en udstilling i Den Frie Udstillingsbygning, 2018.

Under titlen ”Crafting Doubt” berører benandsebastian spørgsmål omkring, hvad der inspirerer dem, deres kunstneriske samarbejde og ikke mindst, hvordan de griber deres håndværksbaserede processer an.

Talken vil foregå på engelsk, og der vil være fri entré. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til tilmelding@svfk.dk, så vi ved hvor meget vin, vi skal servere.

> benandsebastian.com

> instagram.com/benandsebastian