DD is back!


(Casper Overgaard) #1

Vi er glade for at kunne bringe Dansk Dynamit tilbage fra en velfortjent sommerferie! :sunrise:

Henover sommeren har holdet bag DD arbejdet på udviklingen af både nyt forum, jobportal og markedsplads.

DD Debat har du måske stiftet bekendtskab med allerede, da vi har afholdt en åben beta de sidste par måneder. Jeres daglige brug og feedback har været med til at skabe den næste generation af Dansk Dynamit. Vi har allerede nu en masse nye tiltag i støbeskeen, som vil være med til at forme Danmarks bedste og største community for design og teknologi i fremtiden.

Bag lukkede døre har den populære markedsplads og jobportal indtil videre opholdt sig, og de er nu klar til at blive sluppet løs til jer alle i en åben beta.

Søger du nye udfordringer på arbejdsmarkedet, eller har din virksomhed et nyt jobopslag, så er det vores jobportal, der er stedet for dig.
Står du og har et par ledige pladser i dit kontorfællesskab, eller noget udstyr du søger eller sælger, så er det vores nye marked, du skal til.

Dansk Dynamit er tilbage! :champagne: :heart:


(Casper Overgaard) #2

(SUB) #3

Fantastisk platform i har fået skabt med Dansk Dynamit, det kan kun blive godt. Glæder mig allerede til de mange gode timer, DD kan bidrage med.

Med venlig hilsen Stephen Berg


(Felix Knox) #4

http://alteredqualia.com/xg/examples/eyes_gaze.html


#5

Er vild med det nye DD :slight_smile:


(Ville M.) #6

Det nye DD er fandme lækkert!


(Michael Detlef Petersen) #7

Ej hvor godt, ser flot ud!


(Erlend Sogge Heggen) #8

Hei fra Norge og Discourse. :wave:

Siden ser råbra ut! Meget imponert med utførelsen av DD-teamet. Må også takke for mange gode ideer og mockups som har bidratt til å gjøre default Discourse penere og mer brukervennlig (vi begynner snart å jobbe med nye Activity Summaries, per deres design).

Much :heart:


(wernery) #9

:metal::+1::clap::ok_hand::birthday::tada: