LINJEN - Udstillingen om det tegnede liv (en udstilling i et anderledes format)


(Rebekka) #1

LINJEN - Udstillingen om det tegnede liv:
Xenodoxia:
**Rebekka (27 år) og er blevet besøgsven via Ældre Sagen hos tidligere folkeskolelærer Ib Holst Hansen (87 år).

Deres første møde begynder med en kop kaffe i Ib’s stue. Duften af gamle bøger fylder rummet ud i en fortættet atmosfære. Samtalen falder straks på en fælles interesse og passion – kunsten. Det skal nemlig vise sig, at Ib selv er en fremragende historiefortæller og kunstner. Stuen er fyldt med stregtegninger, som dokumenterer oplevelser fra et liv med sorg, rejser, dagligdagens indtryk og mennesker, han har mødt på sin vej.

Ib’s værker og hjertevarme væsen danner rammerne, når Xenodoxia slår dørene op til en udstilling om stærke relationer og venskabet mellem to mennesker på tværs af generationer.

Vi omdanner lokalerne på Vesterbro til en hyggelig stue, hvor du kan opleve et udvalg af Ib Holst Hansens værker i levende og sanselige omgivelser - som var du trådt direkte ind i Ib´s stue…

…Kaffen brygger på den gamle maskine, radioen spiller en stille og let skrattende melodi. Du kender måske selv følelsen og stemningen fra besøg hos dine bedsteforældre eller andre ældre mennesker.

Man kan også tilføje sin egen streg til Linjen, når vi inviterer dig og dine kære inden for til en sanselig og hyggelig oplevelse.

Læs mere om udstillingen og tilmeld dig her: https://www.facebook.com/events/398118360716815/**

Billeder: Uploader…