Søger projekt til vores bachelor thesis


(K) #1

Vi er to ambitiøse studrende, der er i gang med professionsbacheloren i Digital Konceptudvikling. I forbindelse med vores afsluttende bachelor opgave, søger vi et spændende projekt.
Det kan både være for eksisterende virksomheder eller start-ups.
Vi kan lidt af det hele, men ønsker at specialisere os inden for et eller flere af disse emner i vores afsluttende bachelor opgave: UX, UI, UC, kvalitative undersøgelsesmetoder, startup/entrepreneurship grafisk design og/eller design thinking.

Projektet skal ende ud i et digitalt koncept inkl en prototype/mockup

Fra dig eller din virksomhed, kræver det selvfølgelig tid til opstart, sparring- og feedback møder. Send en besked, hvis du synes det lyder interessant :slight_smile: Vi ser frem til at høre fra dig.


(Magnus) #2

Hvis i har lyst til at give opbygningen af et internationalt netværk for unge kreative et skud, så har jeg et skuffe projekt i www.yuccie.dk og tilhørende FB side https://www.facebook.com/yucciesclub - siden genererede views fra 42 forskellige lande på under 3 uger. Men konceptet skal retænkes, så det enten bliver lettere at aktivere netværket på siden og dermed genererer historier eller også skal der udtænkes en måde hvor der kan komme en penge inde så man kan ansætte folk til at opsøge og skrive historierne.


#3

Hej to ambitiøse studerende :slight_smile:

Vi har et projekt som vi har arbejdet på i lidt over 1 år som kunne være en mulighed.
Kan i sende os en mail på sonny_sina@hotmail.com og eventuelt hvis i har en portfolio af jer selv eller noget andet?


(Jonas) #4

Hej i to!

Jeg har også et projekt som muligvis kunne have interesse – hvis ikke I allerede har lagt jer fast på et?

Jeg kan dog ikke dele information om projektet her på siden, men hvis I sender mig en mail fortæller jeg gerne mere! Fang mig på: jonas@worktilllate.com

Rigtig god uge til jer begge!