Tegner og illustrator Jakob i - Børnebogs illustrationer

Illustration

Jeg har for nyligt opdateret min hjemmeside med nye illustrationer fra henholdsvis børnebøger, personlige projekter og andet.

Nu søger jeg nyt arbejde og projekter, så hvis nogle herinde har brug for at få løst en tegneopgave, så bare giv mig en besked, så snakker vi om det og tager den derfra. Jeg elsker nye projekter, og det koster gratis at fortælle om sin idé :wink: Så har du en tegneserie eller en børnebog under udvikling så kunne vi snakke om det.

Når jeg arbejder med børnebogs illustration designer jeg først figurerne og lægger udtrykket klart. Dernæst laves storyboard og til sidst rentegning. Jeg har prøvet at beskrive hele den kreative proces hér - https://jakob-i.com/tegninger/boernebogs-illustrator/

Der kan ses yderligere børnebogs illustrationer hér - https://jakob-i.com/tegninger/tegner/

Men jeg illustrerer også andet i en mere hård og personlige streg. Den er mere velegnet til andre opgaver såsom artikler, bøger for voksne etc. F.eks. arbejder jeg med linoleumstryk og træsnit for at give udtrykket det ekstra håndlavede og lidt slidte finish. Eksempler kan ses hér - https://jakob-i.com/tegninger/illustratorer-jakob-i/

Anyways håber i kan lide hvad i ser og føler jer fri til at kontakte mig. Ris/ros modtages gerne. Det udvikler man sig vistnok af :wink:

Tak for et fedt forum i øvrigt - jeg har brugt det i årevis!

/ Jakob i kunst og illustration

Billeder:

Børnebogs eksempel -

Illustrations eksempel -